<h1>Mila's Schoonheidssalon: Permanente Make-Up (PMU)</h1><p>In haar visagie- / schoonheidssalon in Achterveld verzorgt Mila een breed scala aan professionele schoonheidsbehandelingen waaronder effectieve permanente make-up-behandelingen. Profiteer van deskundigheid in een aangename en ontspannen sfeer.</p>
Mila´s facebook pagina... Mila´s linkedin pagina...

Permanente Make-Up (PMU)

Wenkbrauwen: Hairstroke

Het belangrijkste kenmerk van deze techniek is dat de wenkbrauw er zo natuurlijk mogelijke uitziet: een perfecte wenkbrauw die niet overheersend of té opvallend is.

Bij de hairstroke techniek worden er fijne lijntjes in de huid aangebracht. Daarbij wordt rekening gehouden met de vorm en haargroeirichting van uw eigen wenkbrauwen. Dit geeft het effect van fijne, natuurlijke, maar onopvallende haartjes. Er kan gekozen worden voor de kleur van uw eigen wenkbrauwhaartjes of juist voor een subtiele kleuraanpassing.

De hairstroke techniek is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.
Tip: ook geschikt voor heren!

Een volledige behandeling is opgebouwd uit 3 sessies. Tussen elke sessie ligt circa 6 weken. In elke sessie wordt de pigmentatie verder opgebouwd. Dit geeft een optimaal resultaat en zorgt dat u langer plezier heeft van uw permanente make-up.

 

KADOBON

Wist u dat er bij Mila's schoonheidssalon kadobonnen te verkrijgen zijn?

Leuk om kado te geven!

 

NIEUW !

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up kan nu goed verwijderd worden met de zogenaamde Pigment-off behandeling:

  • Pijnloos zonder littekens
  • Veilige methode van verwijdering
  • Alle kleuren en pigmentsoorten

CONTACT

Mila's Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen,
Permanente Make-Up en visagie

Nicolaas Wijntjesstraat 4
3791 VW Achterveld

Tel: 06-52656784

Email:

            Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld...

KLANTEN ZEGGEN

Henriëtte zegt:

Vooral van belang vind ik de professionele, zekere manier waarop Mila te werk gaat. Dat geeft me het vertrouwen dat elke behandeling het gewenste resultaat heeft!

Lees verder...

 
Lid van de ANBOS, de Branchenorganisatie Schoonheidsberzorging...
 

 
Mila is een geregistreerde pmu-specialiste...