Mila´s facebook pagina... Mila´s linkedin pagina...

Corrigeren / verwijderen PMU

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up is bedoeld om lang te blijven zitten. Het is mogelijk dat u op enig moment niet meer tevreden bent over de vorm of over de kleur. Met onze zogenaamde "pigment-off" behandeling is het nu mogelijk om de PMU te verwijderen en te corrigeren naar al uw wensen. Deze behandeling is mogelijk ongeacht de leeftijd van de aangebrachte PMU.

Pijnloos zonder littekens

Een groot voordeel van de pigment-off behandeling is dat deze pijnloos is met een zeer kleine kans op littekens (minder dan 1%). Zo hoeft u niet meer jarenlang te wachten tot de eerder aangebrachte PMU vanzelf is vervaagd.

Veilige methode van verwijdering

Bij de pigment-off behandeling wordt het pigment gebonden aan de speciale remover en daarna direct via de huid afgevoerd. Dat is een groot verschil met laserbehandelingen, waarbij het pigment eerst in kleinere eenheden wordt afgebroken en daarna via de lymfekanalen uit het lichaam moet zien te verdwijnen.

Andere voordelen van de pigment-off behandeling zijn dat de haarwortels niet worden vernietigd, er geen risico is van brandwonden, ontstekingen, hyper- of hypopigmentatie en dat het tan vermogen van uw huid niet wordt aangetast.

Alle kleuren en pigmentsoorten

De gbruikte pigment-off methode bindt zich aan elke soort pigment. Ook aan witte en beige kleuren. Elke kleur kan verwijderd worden zonder vale restkleuren. Daarnaast is elke pigmentsoort te behandelen. Zelfs microbladingpigmenten op basis van acrylaat tot tatoeages zijn goed te behandelen.

De pigment-off behandeling

Na 1 á 2 behandelingen is er vaak voldoende resultaat om de gewenste correctie van de permante make-up uit te voeren. In de meeste gevallen is na 4 behandelingen de oorspronkelijke PMU niet meer aanwezig. Tussen elke behandeling heeft de huid 7 weken nodig om weer tot rust te komen voor de volgende behandeling. Het resultaat van de behandeling is voor 50% afhankelijk van de verzorging van uw huid tijdens deze herstelperiode.

Het aantal verwijderingsbehandelingen varieert afhankelijk van de hoeveelheid, dichtheid en diepte van de ingebrachte pigmenten. Ook het type en de conditie van uw huid is van belang, en de eventuele aanwezigheid van littekenweefsel.

Elke methode voor het verwijderen van pigmenten uit de huid heeft voor- en nadelen. Er is geen 100% ideale verwijderingstechniek. Ieder te verwijderen pigment moet afzonderlijk worden beoordeeld en behandeld. Met geduld, rust en diepgaande kennis is het goed mogelijk om het gewenste resultaat te behalen.

 

Laura zegt:

Wat ben ik blij dat ik Mila ben tegengekomen!

Zij corrigeert ook PMU's die door anderen zijn gezet. En dankbaar dat ik haar ben!!

Mijn PMU eyeliner is een paar jaar geleden door iemand anders gezet, maar ik was hier helemaal niet tevreden over. Ik had nooit verwacht van de eyeliner af te komen. De PMU zat op een lastige plek en was nogal diep gezet.

Mila is een lieve, betrouwbare vrouw, die eerlijk is in haar verwachtingen. Ze zal niets beloven waarvan ze niet zeker weet of het haar lukt. Mila is zo secuur en professioneel, waardoor ze je de zekerheid geeft dat het goed komt. Ook tussen de behandelingen door heeft Mila onderzoek gedaan naar hoe ze een nog beter resultaat kon realiseren.

En met succes: de eyeliner is bijna helemaal weg! Mila, heel erg bedankt!

Laura

 

KADOBON

Wist u dat er bij Mila's schoonheidssalon kadobonnen te verkrijgen zijn?

Leuk om kado te geven!

 

NIEUW !

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up kan nu goed verwijderd worden met de zogenaamde Pigment-off behandeling:

  • Pijnloos zonder littekens
  • Veilige methode van verwijdering
  • Alle kleuren en pigmentsoorten

CONTACT

Mila's Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen,
Permanente Make-Up en visagie

Nicolaas Wijntjesstraat 4
3791 VW Achterveld

Tel: 06-52656784

Email:

            Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld...

KLANTEN ZEGGEN

Annette zegt:

Ik heb nog nooit een schoonheidsspecialiste gehad die zo goed kan masseren. Ook haar manier van behandelen is ontspannend. Mila neemt de tijd voor je en straalt rust uit - ze is gewoon heel goed in haar vak!

Lees verder...

 
Lid van de ANBOS, de Branchenorganisatie Schoonheidsberzorging...
 

 
Mila is een geregistreerde pmu-specialiste...