<h1>Mila's Schoonheidssalon: Permanente Make-Up (PMU)</h1><p>In haar visagie- / schoonheidssalon in Achterveld verzorgt Mila een breed scala aan professionele schoonheidsbehandelingen waaronder effectieve permanente make-up-behandelingen. Profiteer van deskundigheid in een aangename en ontspannen sfeer.</p>
Mila´s facebook pagina... Mila´s linkedin pagina...

Permanente Make-Up (PMU)

Lippen

Mooie, volle lippen geven u een gezonde en jeugdige uitstraling. Met deze techniek van permanente make-up krijgt u prachtig symmetrische lippen in de vorm die past bij uw gezicht. Samen bepalen wij welke lipkleur en warmte het meest natuurlijk oogt. Tegelijk kan een extra accent worden aangebracht, waardoor uw gezicht nog sprekender wordt. De permanente make-up kan zo worden aangebracht dat u zelfs geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Er zijn drie behandelmogelijkheden. Elke behandelsoort is toegespitst op een specifiek doel:

 • Lipliner:
  Met een lipliner worden de contouren van uw lippen benadrukt. Uw lippen worden in symmetrie gebracht. Door de strakke contourlijn wordt het aanbrengen van lipstick ook bij de wat oudere huid zeer eenvoudig. De lijnkleur wordt afgestemd op de eigen lipkleur, zodat een mooi natuurlijk effect ontstaat.
 • Lipshadow:
  Bij de lipshadow wordt de binnenkant van de lipliner van een schaduw voorzien. Hierdoor worden zichtbare oneffenheden op een subtiele en natuurlijke manier gecorrigeerd.
 • Fulllips
  Bij de fulllips techniek worden de volledige lippen ingekleurd. Het is de perfecte methode om uw lippen en warmere en vollere kleur te geven. Dit is ook de ideale methode als u er geen behoefte aan heeft steeds uw lipstick bij te werken, maar wel altijd goed verzorgde lippen wilt hebben.


Mila aan het werk bij een PMU behandeling

 

KADOBON

Wist u dat er bij Mila's schoonheidssalon kadobonnen te verkrijgen zijn?

Leuk om kado te geven!

 

NIEUW !

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up kan nu goed verwijderd worden met de zogenaamde Pigment-off behandeling:

 • Pijnloos zonder littekens
 • Veilige methode van verwijdering
 • Alle kleuren en pigmentsoorten

CONTACT

Mila's Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen,
Permanente Make-Up en visagie

Nicolaas Wijntjesstraat 4
3791 VW Achterveld

Tel: 06-52656784

Email:

            Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld...

KLANTEN ZEGGEN

Stephanie zegt:

Vandaag een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gehad bij Mila's Schoonheidssalon! Mijn wenkbrauwen zijn ook weer prachtig bijgewerkt met Permanente Make-Up! Ik ben er super blij mee!

Lees verder...

 
Lid van de ANBOS, de Branchenorganisatie Schoonheidsberzorging...
 

 
Mila is een geregistreerde pmu-specialiste...