<h1>Mila's Schoonheidssalon: Permanente Make-Up behandelingen(PMU)</h1><p>Ook voor professionele permanente make-up behandelingen bent u mij Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld bij Amersfoort en Leusden aan het juiste adres. Profiteer van deskundigheid in een aangename en ontspannen sfeer.</p>
Mila´s facebook pagina... Mila´s linkedin pagina...

Permanente Make-Up (PMU)

Permanente Make-up: Elk moment een verzorgd uiterlijk

Voor veel vrouwen is een verzorgd uiterlijk zeer vanzelfsprekend. Het bijwerken van uw make-up is als een tweede natuur. Er zijn zo van die momenten dat dit niet mogelijk is. Wilt u er ’s ochtends ook goed uitzien als u uit bed stapt, of laat op de avond tijdens een gezellig feest? En wilt u er ook verzorgd uitzien tijdens of na het sporten of zwemmen? Dan is een permanente make-up behandeling bij Mila in haar schoonheidssalon voor u dé oplossing.

Met meer zelfvertrouwen door het leven

Permanente make-up biedt u veel gemak en zorgt ervoor dat u er altijd verzorgd uitziet. Heeft u moeite met opmaken, dan zorgt permanente make-up voor een mooie, strakke basis. Opmaken is iedere dag eenvoudig en snel gedaan. Zo gaat u elke dag opnieuw zelfverzekerd op pad.

Veilig: gecertificeerd PMU-specialist

U wilt dat het aanbrengen van de permanente make-up vakkundig én veilig wordt uitgevoerd. Ik ben gecertificeerd PMU-specialist en stel hoge eisen aan hygiëne. In mijn schoonheidssalon in Achterveld (bij Amersfoort en Leusden) werk ik volgens alle hygiëne-voorschriften van de GGD en beschik over de door de GGD – Regio Utrecht afgegeven vergunning.

Advies voor natuurlijk ogende make-up

De permanente make-up blijft jaren zitten en afhankelijk van uw huid kan dit zelfs levenslang zijn. Het is daarom van belang dat de permanente make-up heel natuurlijk overkomt. Goed advies over de juiste vorm en kleur is voor mij de basis van elke behandeling.

Voor iedereen de passende PMU behandeling

Permanente make-up kent veel verschillende soorten toepassingen en technieken. U kunt kiezen voor een enkele toepassing of juist voor een zorgvuldig op elkaar afgestemde combinatie. De belangrijkste behandelingen zijn verfraaiingen van de wenkbrauwen en/of de ogen.

De PMU behandeling

Een volledige behandeling is opgebouwd uit 3 sessies. Tussen elke sessie ligt circa 6 weken. In elke sessie wordt de pigmentatie verder opgebouwd. Dit geeft een optimaal resultaat en zorgt dat u langer plezier heeft van uw permanente make-up. De conditie van uw huid bepaalt hoe de pigmentatie wordt opgenomen. Door de opbouw in sessies kan nu bij elke sessie kleine aanpassingen worden gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Een PMU nabehandeling

Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam om na 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt zal de permanente make-up langzaam vervagen. Klik hier voor meer informatie over deze nabehandeling.

Permanente make-up verwijderen met de "pigment-off" behandeling

Permanente make-up is bedoeld om lang te blijven zitten. Maar het is mogelijk dat u op enig moment niet meer tevreden bent over de vorm of over de kleur. Met onze zogenaamde "pigment-off" behandeling is het nu mogelijk om de PMU te verwijderen en te corrigeren naar al uw wensen. Deze behandeling is mogelijk ongeacht de leeftijd van de aangebrachte PMU. Klik hier voor meer informatie over het corrigeren/verwijderen van permanente make-up.


 

Diverse PMU-behandelingen

In Mila's Schoonheidssalon zijn diverse permanente-makeup behandelingen mogelijk. Klik voor meer informatie op de betreffende behandeling.

Wenkbrauwen: Hairstroke
 
Een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw
Wenkbrauwen: Shadow
 
Een zachte maar volle wenkbrauw
Ogen: InfraLash
 
Een vollere wimperaanzet
Ogen: Eyeliner / infrashadow / graficliner
 
Een opvallende en volle eyeliner
Lippen:
 
Mooie, volle lippen geven u een gezonde en jeugdige uitstraling

 

Het verhaal van....

Gonny en haar PMU wenkbrauwbehandeling

Op een dag kwam ik via een vriendin bij Mila’s Schoonheidssalon terecht. Wat een lieve vrouw! Voelde mij er gelijk erg op mijn gemak. Ik kwam voor mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen waren erg dun en miste stukjes haartjes. Daar had Mila wel een oplossing voor: PMU. Ik dacht PMU??

PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid vertelde ze mij. Ik vond het eerlijk gezegd een beetje luguber klinken en tjee, wordt het wel natuurlijk... waardoor ik er toch wel echt even over na moest denken. Ik ging naar huis en besloot gelijk dezelfde dag nog om het te doen! Hoe lekker dat je 's ochtends niet meer hoeft na te denken over je wenkbrauwen.

Paar weekjes daarna had ik de afspraak. Wat viel het mee, mede omdat Mila zo relaxed is en je erg op je gemak weet te stellen. Toen ze klaar was zag je al meteen resultaat. WAUW wat was dat wijs! In de dagen daarna is het wel nog wat donker en gaat het schilferen, na 4 dagen ongeveer is dat voorbij en heb je al prachtige wenkbrauwen. Ik heb in totaal 3 behandelingen gehad. Het eind resultaat is echt heel mooi en natuurlijk. Ben er heel blij mee, nu zie ik ook hoe wenkbrauwen je gezicht eigenlijk tekenen, wat een verandering. Echt een aanrader!

KADOBON

Wist u dat er bij Mila's schoonheidssalon kadobonnen te verkrijgen zijn?

Leuk om kado te geven!

 

NIEUW !

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up kan nu goed verwijderd worden met de zogenaamde Pigment-off behandeling:

  • Pijnloos zonder littekens
  • Veilige methode van verwijdering
  • Alle kleuren en pigmentsoorten

CONTACT

Mila's Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen,
Permanente Make-Up en visagie

Nicolaas Wijntjesstraat 4
3791 VW Achterveld

Tel: 06-52656784

Email:

            Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld...

KLANTEN ZEGGEN

Marjolein zegt:

Na elke behandeling heeft mijn huid weer voelbaar een heerlijke oppepper gehad!

Lees verder...

 
Lid van de ANBOS, de Branchenorganisatie Schoonheidsberzorging...
 

 
Mila is een geregistreerde pmu-specialiste...