Mila´s facebook pagina... Mila´s linkedin pagina...

Wat klanten zeggen

Aniek zegt:

Mila heeft bij mij hele mooie eyeliner en wenkbrauw PMU gezet met een ongelooflijk natuurlijk resultaat. Ze keek goed naar mij en zag gelijk welk model en kleur wenkbrauw en eyeliner mijn gezicht en ogen het mooist en natuurlijkst laten uitkomen. Ik sta echt versteld en ben onder de indruk van de passie waarmee zij werkt. Ze vertelt me hoe belangrijk het is om met de juiste producten en pigmenten te werken en daar weet ze echt alles vanaf want het resultaat is super!

Henriëtte zegt:

Sinds enige tijd breng ik regelmatig een bezoek aan de salon van Mila. Begonnen met permanente eyeliner en nu voor het perfect modelleren en verven van de wenkbrauwen. De behandeling vindt altijd plaats onder het genot van sfeervolle muziek, even een moment om helemaal tot rust te komen. Vooral van belang vind ik de professionele, zekere manier waarop Mila te werk gaat. Dat geeft me het vertrouwen dat elke behandeling het gewenste resultaat heeft. Bedankt Mila en tot snel.

Marcel zegt:

Mila, ik ben heel blij met jouw behandelingen. Het is niet alleen fysiek een verbetering maar ook mentaal. Iets beter in je vel zitten helpt mij door moeilijke tijden heen. Dus jouw behandelingen zijn voor mij ook een soort therapie. Dank daarvoor!

Iris zegt:

Ik vertrouw altijd volledig op de precisie van Mila, waardoor ik rond kan lopen met mooie strakke wenkbrauwen. Haar deskundigheid en de sfeer zorgen ervoor dat ik graag bij haar terugkom!

Stephanie zegt:

Vandaag een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gehad bij Mila's Schoonheidssalon! Mijn wenkbrauwen zijn ook weer prachtig bijgewerkt met Permanente Make-Up! Ik ben er super blij mee!

Annette zegt:

Ik heb nog nooit een schoonheidsspecialiste gehad die zo goed kan masseren. Ook haar manier van behandelen is ontspannend. Mila neemt de tijd voor je en straalt rust uit - ze is gewoon heel goed in haar vak!

Marjolein zegt:

Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak bij Mila's Schoonheidssalon. In een warme sfeer voel ik mij geheel tot rust komen tijdens de deskundige massages. Na elke behandeling heeft mijn huid weer voelbaar een oppepper gehad. Dat dit ook voor anderen zichtbaar is merk ik door de complimenten die ik uit mijn omgeving krijg. Alleen al voor mooie wenkbrauwen en geaccentueerde wimpers is het zeker een aanrader om een afspraak te maken!

Claudia zegt:

Al 15 jaar ben ik een trouwe klant van Mila. Eens in de zes tot acht weken ga ik naar haar toe. Ik kijk er altijd naar uit. Voor mij is het echt een avondje heerlijk ontspannen. Mila doet heel precies haar werk. Zij kijkt altijd eerst hoe je huid eruitziet en kijkt dan welke verzorging je huid op dat moment nodig heeft, bijvoorbeeld welk masker voor je huid goed zou zijn. Na de schoonheidsbehandeling nog een heerlijke massage en helemaal ontspannen en met een schone en zachte huid rijd ik weer naar huis!

Pauline zegt:

Wanneer je kiest voor een behandeling bij Milla, dan krijg je deskundigheid, rust, eerlijkheid, een fijn gesprek wanneer dit mogelijk is, maar vooral warmte en ontspannenheid en natuurlijk een hele frisse uitstraling en perfecte verzorging!

Evelyn zegt:

Mila's fijne en ontspannen manier van behandelen is voor mij de reden om steeds weer bij haar terug te komen. De producten die ze gebruikt zijn echt een weldaad voor mijn huid. Sinds kort heeft Mila haar aanbod van behandelingen uitgebreid met een hotstone massage. Deze behandeling is een heerlijke ontspannende massage, waarbij eerst het hele lichaam met olie wordt ingemasseerd en dan hete stenen precíes op de goede punten van je lichaam worden gelegd. Na deze massage ben ik zowel geestelijk als lichamelijk helemaal ontspannen. Een echte aanrader!

Anneloes zegt:

Ik heb bij Mila een hotstonemassage laten doen van 30 minuten. Deze 30 minuten waren heerlijk ontspannend. Je voelt je hierna als herboren en je kan er weer vol frisse energie tegen aan. Ik kan het zeker iedereen aanraden om dit ook eens te proberen!

Wendy zegt:

Voor de perfecte wenkbrauwen moet je bij Mila zijn! Ook voor een gezichtsbehandeling wordt je lekker in de watten gelegd. Ze neemt alle tijd voor je. Echt iets om naar uit te kijken!

Gonny zegt:

Heerlijk zacht huidje! Kan je dat niet even iedere ochtend komen doen voor ik naar mijn werk ga? Gekkigheid, ha ha... Ik wil wel even zeggen dat ik heel blij met je ben. Thanks!

KADOBON

Wist u dat er bij Mila's schoonheidssalon kadobonnen te verkrijgen zijn?

Leuk om kado te geven!

 

NIEUW !

Permanente make-up verwijderen voor iedereen bereikbaar

Permanente make-up kan nu goed verwijderd worden met de zogenaamde Pigment-off behandeling:

  • Pijnloos zonder littekens
  • Veilige methode van verwijdering
  • Alle kleuren en pigmentsoorten

CONTACT

Mila's Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen,
Permanente Make-Up en visagie

Nicolaas Wijntjesstraat 4
3791 VW Achterveld

Tel: 06-52656784

Email:

            Mila in haar schoonheidssalon in Achterveld...

KLANTEN ZEGGEN

Gonny zegt:

Heerlijk zacht huidje! Kan je dat niet even iedere ochtend komen doen voor ik naar mijn werk ga? Gekkigheid, ha ha... Ik wil wel even zeggen dat ik heel blij met je ben. Thanks!

Lees verder...

 
Lid van de ANBOS, de Branchenorganisatie Schoonheidsberzorging...
 

 
Mila is een geregistreerde pmu-specialiste...